Dufy'den Erkek Giyim Rehberi

Dufy'den Erkek Giyim Rehberi

 

 

Dufy'den Erkek Giyim Rehberi

 

 

   Günlük hayatınızda moda dergilerinden fırlamış kadar özenli giyinmesenizde girdiğiniz ortamlarda dikkat çekmek istiyorsanız üzerinizde taşıdığınız her parça önemli bir hal alıyor. Taşıdığınız bu parçaların dokuları, desenleri hatta uzunlukları bile birbiri ile uyumlu olmalıdır. Erkek giyim için artan renk ve model seçimleri bu uyumun en büyük yardımcısı olmaktadır.

   Tepeden tırnağa şık ve karizmatik görünmek isteyen erkeklerin ortak noktası ise doğru mağazada olmak ve giyim konusunda kendine güvenmektir. Erkek giyim için Dufy mağazalarını yakından takip ederek istediğiniz modelde kıyafet alışverişini dufy.com.tr ve mağazalarımızdan gönül rahatlığıyla yapabilirsiniz

 

 

 

 

Erkek Giyim Tarzları Nelerdir?

 

 

   Erkek giyim tarzları her dönem yeni bir tarz kategorisi ile çeşitliliğini arttırıyor. Hızla değişen ve gelişen moda sayesinde her bir tarza hakim olmak zor. Giyim tarzları erkekler için büyük önem arz etmektedir. Her erkek kendi zevkine ve vücut yapısına uygun özellikteki giyim tarzlarından birini seçmektedir.

 

 

   Erkek giyim tarzları denilince ilk akla gelenleri şu şekilde sıralayabiliriz;

 

1. Klasik Giyim Tarzı

2. Günlük Giyim Tarzı

3. Modern Giyim Tarzı

4. Spor Giyim Tarzı

 

 

 

 

1. Klasik Giyim Tarzı

 

 

   Her daim şık ve zarif olmak isteyen erkekler için tercih edilen bir stil olarak karşımıza çıkar.

   Bu tarzın temel özellikleri arasında sade çizgileri olan, ciddi görünümlü ve özenli olan klasik giyim tarzı; yalınlık, asalet ve şıklıkla tanımlanmaktadır.

   Her zaman kullanılabilecek, modası geçmeyen kıyafet ve aksesuarların kombinlenebilmesiyle öne çıkmaktadır. Bu giyim tarzı sizleri olduğunuzdan daha ciddi ve olgun gösterir ki bu da sizlere daha fazla karizma katar.

 

 

 

 

2. Günlük Giyim Tarzı

 

 

   İsminden de anlaşılacağı üzere gündelik hayatta çabasız şıklığı elde edebilen genç ve yaşlı erkek kitleleri tarafından en çok tercih edilen giyim tarzıdır.

   Daha az detay ve  sade kıyafetlerden oluşmaktadır. Günlük hayatta ev kombini, okul kombini, günlük buluşmalar gibi hemen hemen her ortamda uyum sağlayabilen erkek giyim tarzıdır.

   Sade ve düz çizgiler ile rahatlığı temele alan ancak şıklıktan ödün vermeyen erkeklerin tercihidir.

 

 

 

 

3. Modern Giyim Tarzı

 

 

   Çok daha renkli ve eğlenceli, modernliği yansıtan ve ulaşılabilir olan ürünlerle çeşitlenen giyim tarzıdır.

   Modada modern giyim tarzı; rahat, spor, şık, gösterişli, renkli, herkese hitap eden, son derece çeşitli, eskileri yok saymayan ancak bunları günümüze uyarlayan bir erkek giyim tarzdır.

   Modern yaşamın koşuşturmasına uyum sağlayan hem rahat hem de şık parçaları birleştirmesiyle göz önüne çıkmaktadır.

 

 

 

 

4. Spor Giyim Tarzı

 

 

   Sportif görünüm elde etmek isteyen erkeklerin kullandığı giyim tarzıdır.

   Kombinlerinizi oluştururken pratik ve rahat olmak bu giyim tarzına sahip kişilerin bir numaralı önceliğidir. Spor şıklığını yakalamak için sadece spor kıyafetleri kullanmak gerekmemektedir bunun yerine günün modası ile harmanlanan giyim parçalarını kullanarak bu giyim tarzını oluşturabilirsiniz.

   Genellikle bu tarz sahip erkekler kombin yaparken rahat kesim (regular fit ve oversize) parçaları kullanırlar. Fazla çaba harcamadan hem rahat hem de özenli gözükmek istemektedirler.

 

 

 

 

   Dufy erkekleri olarak sadece tek bir tarza sahip olmayabilirsiniz. Yerine göre kendinize uyarlayabileceğiniz farklı giyim tarzlarını hayatınızda kullanabilirsiniz. Önemli olan sizin giymekten zevk aldığınız ve rahat hissettiğiniz kombinler oluşturmaktır. Bu kombinlerinizi oluştururken de bir çok yaş grubuna uygun aynı zamanda farklı tarzlarda ürünler ile herkese hitap eden Dufy ürünlerini hayatınıza katabilirsiniz. Ürün çeşitliliğinin yanı sıra kullanılan kumaş ve yapısı ile cildinizi asla rahatsız etmeyecektir. Dufy’nin sizler için özel olarak üretmiş olduğu ürünleri incelemek için dufy.com.tr ve mağazalarımı ziyaret edebilirsiniz.

 

 

 

Etiketler: Dufy, Erkek, Giyim, Öneriler, Kombin
Ağustos 31, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR